Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 


ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Τσαγκαρέλης | Αρκαδία

Η εταιρεία μας “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα δημόσιας χρήσης, εξειδικεύεται στις μεταφορές επικίνδυνων και μη φορτίων, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Οτιδήποτε και αν επιθυμείτε να μεταφέρετε η εταιρεία μας σας παρέχει εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση τους στην Τρίπολη και σε όλη την Πελοπόννησο.

 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:
 
  Αδρανή Υλικά
  Ανακυκλώσιμα προϊόντα
  Γερανομεταφορές
  Ειδικές μεταφορές μεγιστων φορτίων
  Επικίνδυνα Φορτία ADR
  Σκουπίδια
  Βαρέα Οχήματα
 
 

Έχοντας λοιπόν ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας και προνομιακές τιμές, αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιεσδήποτε μεταφορές επιθυμείτε.

Για την διευκόλυνση των εργασιών μας και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε τηλεσκοπικό κλάρκ-γερανό και ειδικά οχήματα για τη μεταφορά μηχανημάτων.

Οι έμπειροι οδηγοί μας, θα φροντίσουν ώστε το φορτίο να φτάσει ακέραιο και άμεσα στο μέρος που έχετε ορίσει και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.