Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΔΩΝ


ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΔΩΝ
Τσαγκαρέλης | Αρκαδία

Οι καδοι για μπαζα είναι απαραίτητοι σε μια σειρά από εργασίες, ώστε να μπορέσετε να απομακρύνετε εύκολα, σωστά αλλά και νόμιμα τα μπαζα και γενικότερα τα απορρίμματα που μπορούν να προκύψουν από μια σειρά εργασιών.

Εάν έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών ή απορριμάτων, η εταιρεία “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, είναι στην διάθεσή σας προσφέροντάς σας κάδους για μπάζα ή απορρίμματα.

Διαθέτουμε μεσαίους (8κυβικά) και μεγάλους (12κυβικά) κάδους περισυλλογής μπαζών οικοδομής καθώς και κάδους Press Container τους οποίους σας τους προσφέρουμε για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε ακόμα και ετήσια μίσθωση. Οι κάδοι μας είναι κατάλληλοι για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση, ενώ προσφέρονται επίσης για  μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών όπως σίδηρο, χαρτί, ξύλα και μη επικίνδυνων αποβλήτων.

 

 

 

 

Εάν έχετε προγραμματίσει ανακαίνιση στο χώρο σας ή θέλετε να απομακρύνετε τα μπάζα από την οικοδομή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση των κάδων, αφού πρώτα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.

Με το πέρας τον εργασιών σας και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τον κάδο και να πραγματοποιήσουμε την απόρριψη των μπαζών στους εκάστοτε χώρους υγειονομικής ταφής.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη συλλογή, φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση πάσης φύσεως υλικών με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό δημόσιους φορείς, ιδιωτικές τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες σε όλη την Αρκαδία, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο μας την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ