Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ
Ενοικιάσεις Κάδων & Χωματουργικές Εργασίες Αρκαδία

Η εταιρεία μας “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, κατασκευαστικά έργα, καθώς και με ενοικιάσεις κάδων μπαζών, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες Ανακύκλωσης χαρτιού, γυαλιού και αδρανών υλικών.

Έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αρκαδία, ενώ παράλληλα έχουμες συνεργαστεί με πλήθος ιδιωτών, μηχανικών, εργολάβων, τεχνικές εταιρίες, δήμους κ.α. Η εταιρεία μας διατηρεί συμβάσεις εργασίας με την Τρίπολη, τη Γορτυνία και τη Βόρεια Κυνουρία και έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό, την άριστη συνεργασία με  αρχιτέκτονες και μηχανικούς, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνο πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τις ανάγκες σας.

 

 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους διπλωματούχους χειριστές και οδηγούς ικανούς να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε κια να σας προτείνουν την καλύτερη λύση.
 

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Διαθέτοντας ένα μεγάλο αριθμό από σύγχρονα μηχανήματα όπως φορτωτές, bob cat, τσάπες, σφύρες, φορτηγά, οδοστροτήρες κ.α. είμαστε σε θέσει να φέρουμε σε πέρας ακόμα και τις πιό δύσκολες εργασίες.
 
 

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ακούμε τις ανάγκες σας  και μελετάμε τις απαιτήσεις του έργου που επιθυμείτε να μας αναθέσετε, προϋπολογίζουμε το κόστος και σχεδιάζουμε για εσάς την κατάλληλη λύση με σκοπό την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 

 

 


 

Όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του στόλου μας αλλά και των υπηρεσιών μας, προκειμένου να μπορούμε να δώσουμε πάντα την καλύτερη λύση σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας. Επιδιώκουμε πάντα η σχέση μας με τους πελάτες μας να εξελίσσεται σε συνεργασία εμπιστοσύνης.

 


 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ