Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ {'url':'http://www.xomatourgikatripolitsagkarelis.4ty.gr/el/xomatourgikes-ergasies-enoikiaseis-kadon-arkadia-HOMATOYRGIKES-ERGASIES'}
 


ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τσαγκαρέλης | Αρκαδία

Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, η εταιρεία μας “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να αναλάβει και να ολοκληρωσεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε χωματουργική εργασία στην Τρίπολη και σε όλη την Αρκαδία. 

Χάρη στο σύγχρονο στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες παρέχοντας ασφάλεια αλλά και έγκαιρη παράδοση της εργασίας που σας ενδιαφέρει, πάντα με τις καλύτερες τιμές.

Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, η εταιρεία μας, σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνει φροντίζει να την φέρει εις πέρας με ευθύνη, προσοχή και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη.

 

 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
  Εκσκαφές
  Μπαζώματα - Επιχώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Καθαρισμός οικοπέδων - ισοπεδώσεις
  Εκβραχισμούς
  Επιχωματώσεις, Διαμορφώσεις κήπων
 
 
 
  Διαχείριση αδρανών υλικών
  Τεχνικά Έργα
  Έργα οδοποιίας
  Υδραυλικά και τεχνικά έργα
  Κτιριακά έργα κ.α. 
 
 
 
 
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και προσφέρουμε πάντα αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους εργολαβία. Παράλληλα, φροντίζουμε για την τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και για το άψογο αποτέλεσμα.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.