Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
 


ΓΕΡΑΝΟΙ - ΚΛΑΡΚ
Τσαγκαρέλης | Αρκαδία

Η εταιρεία μας “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός τύπου εργασία με γερανούς φροντίζοντας πάντα για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Σεβόμαστε τους πελάτες - συνεργάτες μας και δίνουμε βαρύτητα στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βασικός στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών τους, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
  Ανυψώσεις μηχανημάτων με γερανό
  Ανυψώσεις πάσης φύσεως βαρέων αντικειμένων
  Ανυψώσεις σιδήρων και υλικών οικοδομής
  Φορτοεκφορτώσεις
  Τοποθετήσεις Μηχανημάτων
  Βιομηχανικές εφαρμογές ανύψωσης
 
 
 
Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στην ειδικότητά μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την σωστή ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας με γερανούς δίνοντας βαρύτητα στους κανόνες ασφαλείας.

Οι χειριστές των μηχανημάτων μας διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται από την εταιρεία σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.